Kiropraktor med helhetssyn på Kungsholmen

På Kungsholmen finns en klinik som är lätt att nå. Där kan man få hjälp av en kiropraktor som med sin helhetssyn på kroppens funktioner kan bidra till att lindra många olika kroppsliga besvär.

En kiropraktor behandlar inte endast symptom som smärta eller stelhet, utan letar efter vad som orsakar besvären. Att bara behandla besvären blir som att ta en huvudvärkstablett utan att förstå varför man har ont i huvudet. Hittar man orsaken försvinner inte bara problemet för stunden, utan man kommer åt rörelsemönster eller belastningar som inte är bra och där kroppen, genom smärta, signalerar att den inte vill ha det så.

När man kommer till en kiropraktor på Kungsholmen får man genom samtal och undersökning av besvären en diagnos. Därefter kan man avgöra vilken typ av behandling som kommer att ge långsiktig förändring.

Man behöver inte remiss från läkare för att komma till en kiropraktor

Många söker hjälp hos en kiropraktor vid akuta smärtor som exempelvis ryggskott. Det första man gör är naturligtvis att se till att behandla och avhjälpa den akuta smärtan. Därefter kan man komma tillbaka för ytterligare behandlingar.
Det finns olika typer av behandling som kan ge den långsiktiga förändring man behöver för att inte få ont igen. Den vanligaste metoden är massage, men man kan också få hjälp genom aerial yoga massage och stötvågsbehandling.

På kliniken arbetar man också med rörelseträning i förebyggande och rehabiliterande syfte samt fotvård. Alla terapeuter är utbildade och auktoriserade att utföra behandlingar. Ett personligt engagemang och empatiskt bemötande bidrar till klinikens framgångar.